KNX-partnership voor HIG

HIG is vanaf heden een officieel KNX gecertificeerd partnerbedrijf.

 

CO2 reductiedoelstelling resultaten t/m 2016

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wil HIG verantwoord omgaan met eindige energiebronnen en de emissie van CO2 structureel verlagen. Hierbij presenteren we de resultaten  van 2016.

HIG Building Solutions te lezen in het blad 'Onderwijs & Bouw'

Een artikel over de school 'het Molenduin' te Schagen, die wij samen met Toekomstbouw opgeleverd hebben. 

Goed beveiligd dankzij een gecertificeerd alarmsysteem

Ab Ovo schakelde HIG in voor de beveiliging van één van hun bedrijfspanden. “Mocht er nu toch nog iemand binnenkomen, dan zorgt de detectie ervoor dat we de inbreker snel on sight hebben”

Speeddate: HIG zoekt technische talenten!

Ben jij het technisch talent dat wij zoeken?

Dan willen we graag kennis met je maken! Meld je aan voor de speeddate die gehouden wordt tijdens de Technische Braderie op 15 juni 2017. Vul het speeddate formulier in op de website en meld je vóór 12 juni 2017 aan. Op basis van je profiel zal er een speeddate worden ingepland. Daarover ontvang je bericht met locatie en tijdstip. 

Koekhappen zonder stoppen!

In opdracht van Toekomst Bouw gaan wij de Elektrotechnische installatie maken bij Peijnenburg in Enkhuizen. De verbouwing en uitpreiding gaat plaatsvinden zonder onderbreking van het werkproces.

Kortste route naar een plekje in fietsgarage De Vijfhoek

In de nieuwe ondergrondse fietsenstalling 'De Vijfhoek' in Amsterdam gaan we het HBF systeem leveren en installeren. Deze installatie maakt onderdeel uit van de verschillende E- en W-installaties die wij in deze fietsparkeergarage aan mogen gaan leggen.

Vernieuwing E-installatie van een Datacenter in België

Voor een bekende telecom operator en cloud provider heeft HIG Building Solutions recent een deel van de E-installatie vernieuwd in hun datacenter in België.

Start werkzaamheden Nieuwbouw Hoekstra opleidingen

Deze maand is gestart met de uitvoering van ons project bij het nieuwbouwpand van Hoekstra opleidingen.

Het mooie project Holland Haag luidt 2017 in!

Wij hebben  van Bouwbedrijf De Vries en Verburg  de opdracht ontvangen voor de Elektrotechnische, Data, Beveiliging en IT & Communicatie installaties voor het prachtige nieuwe bedrijfspand van Holland Haag te Waddinxveen. 

HIG Building Solutions verbouwt live datacenter

HIG Building Solutions heeft recent een intensief verbouwingsproject succesvol afgerond bij een grote klant in de telecommarkt. De opdracht werd gegeven in 2015.

CO2 reductiedoelstelling t/m juni 2016

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wil HIG verantwoord omgaan met eindige energiebronnen en de emissie van CO2 structureel verlagen. Hierbij presenteren we de resultaten van de eerste helft van 2016.

Nieuwe Etalage van HIG - Nieuwe website met onze interactieve Dynamiek

Ingegeven door de voortschrijdende digitalisering bestaat vanaf heden ons blad Dynamiek alleen nog als onderdeel van onze nieuwe website. Een website waar we de laatste maanden hard aan gewerkt hebben en waar we reuze trots op zijn. 

Vooraankonding Technische Braderie

De jaarlijkse HIG Technische Braderie vindt volgend jaar plaats op 15 juni van 8:00 en 20:00u. Na drie eerdere drukbezochte edities, tijd voor een volgende stap, dus beginnen we de dag vanaf 8:00 uur met een ontbijtje. U bent daarbij natuurlijk van harte uitgenodigd. 

HIG Building Solutions is vanaf heden Avaya GOLD Partner!

HIG Building Solutions werkt al vele jaren samen met Avaya op het gebied van IT en Communicatie. Door de juiste certificering  te behalen en de voortreffelijke prestaties in de afgelopen jaren heeft Avaya besloten om onze business partner status te verhogen naar GOLD. Uiteraard zijn wij hier trots op en hopen we deze samenwerking nog vele jaren voort te zetten. 

Nieuwe accountmanager: Dennis Elsevier

Het salesteam is uitgebreid met een nieuwe accountmanager, Dennis Elsevier. Dennis gaat zich bezig houden met oa. service en onderhoud, en hoe wij hierin de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Wij wensen Dennis veel succes met zijn werkzaamheden.