Klantinterview De Nijs Castricum

"Domotica brengt luxe naar de next level"

Een luxe villa in de omgeving Aerdenhout/Bloemendaal wordt door HIG Building Solutions uitgerust met een volledig domotica systeem in opdracht van De Nijs Castricum. “De gehele woning kan worden bestuurd. Denk daarbij aan verlichting, verwarming en zonwering. Daarnaast is de villa volledig voorzien van een Sonos Audio Systeem. Samen met HIG zorgen we voor een next level in luxe”, vertelt projectleider Rob Duinmeijer.

Om duidelijk in kaart te brengen wat de eigenaar precies aan technologieën in zijn villa wilde, zijn De Nijs, HIG en de opdrachtgever enkele keren samen in gesprek gegaan. “We hebben tijdens die contactmomenten alle opties en mogelijkheden besproken. Aan HIG de taak om deze verder uit te werken en de systemen op de juiste manier te programmeren.” 

Bediening via tablet of smartphone

De luxe woning kan door domotica voor een zeer groot deel vanaf een tablet of smartphone worden bediend. “Gordijnen, CV, verlichting, zonnescherm… alles is met één knop te bedienen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos!” Rob heeft steeds vaker met domotica te maken in de bouw. “Regelmatig worden bij bedrijfspanden zonwering en lichten automatisch geschakeld. Maar ook de particulier ziet inmiddels het gemak van deze handige bedieningsmogelijkheden. Deze villa is daarbij een ultiem voorbeeld.” 

Fijne samenwerking

Rob geeft aan dat ze de samenwerking met HIG hebben gezocht, omdat De Nijs een partij wilde die een totaalpakket kan bieden. “Dat vonden we bij HIG. Dit is het eerste project dat we samen oppakken en we zijn al vele uitdagingen tegengekomen. Tot nu toe hebben we die allemaal het hoofd geboden en werken we ontzettend fijn samen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!”, aldus de projectleider. 

 

Terug naar het overzicht