Grote (internationale) belangstelling voor +Lichtlijn van HIG:

De ingebruikstelling van de +Lichtlijn van HIG Traffic Systems in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft voor een grote (internationale) belangstelling gezorgd

HIG werkt met gemeente Bodegraven-Reeuwijk aan veilig oversteken

Op dinsdag 14 februari 2017 starten de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en HIG Traffic Systems een pilotproject met de ‘+Lichtlijn’. Deze lichtlijn is aangebracht in het straatwerk bij de verkeerslichten op het kruispunt Goudseweg/ Vrije Nesse in Bodegraven. 

HIG Traffic Systems neemt deel aan InfraTech Rotterdam

Met circa 550 exposanten en ruim 20.000 bezoekers is InfraTech de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. HIG Traffic Systems presenteert de nieuwste producten, systemen en innovaties.

CO2 reductiedoelstelling t/m juni 2016

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wil HIG verantwoord omgaan met eindige energiebronnen en de emissie van CO2 structureel verlagen. Hierbij presenteren we de resultaten van de eerste helft van 2016.

Breng het fietsverkeer in kaart. Nu met gratis installatie!

De vraag naar nauwkeurige meetgegevens speelt een steeds belangrijkere rol in de beleids- en besluitvorming van overheidsinstanties. Meten = weten = doen. HIG Traffic Systems is meer dan 30 jaar actief op het gebied van het leveren en installeren van een zeer uitgebreid scala aan verschillende verkeerssystemen.

Een veilige oversteek op de Raadhuisweg

In januari van dit jaar werd de Reeuwijkse Randweg officieel opengesteld. De nieuwe weg ontlast het dorp Reeuwijk-Brug waardoor een enorme impuls werd gegeven aan de kwaliteit van de leefomgeving. Tot die tijd telde de Raadhuisweg in Reeuwijk-Brug, als gebiedsontsluitingsweg, 17.000 voertuigen per etmaal. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk nam het besluit deze Raadhuisweg af te waarderen en om te vormen tot een erftoegangsweg met een 30 km/uur-zone. HIG Traffic Systems werd gevraagd een oplossing aan te bieden voor een veilige oversteek van deze weg. 

Begin je dag met een eitje bij HIG!

Op donderdag 15 juni 2017 vindt de jaarlijkse Technische Braderie weer plaats bij HIG in Bodegraven. Na de drie eerdere, en druk bezochte edities, tijd voor een volgende stap en dus beginnen wij die donderdag met een ontbijt. U bent daarbij van harte uitgenodigd. 

Verkeer, Mobiliteit & Parkeren 23/24 november 2016

Op 23-24 november 2016 vindt in Expo Houten de 11de editie plaats van Verkeer, Mobiliteit & Parkeren, voorheen bekend als de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Deze geheel op de Nederlandse markt gerichte vakbeurs laat bezoekers kennismaken met alle facetten van verkeer, (slimme) mobiliteit en door toenemende interesse van bezoekers is het segment ‘parkeren’ toegevoegd aan de beurs.

 Voor meer informatie of registratie, klikt u op onderstaande link. 

 http://verkeerenmobiliteit.nl/nl/home

 Het standnummer van de HIG is 2.002. Wij verwelkomen u graag. 

Onze nieuwe medewerker Erwin de Kuijer stelt zich aan u voor.

Graag stellen wij Erwin de Kuijer aan u voor. Erwin is onlangs bij HIG Traffic Systems begonnen als sales-representative en houdt zich bezig met het adviseren en concreet toepassen van tel- en meetsystemen. Hij richt zich hierbij met name op de gemeentelijke- en provinciale overheid.

Erwin heeft een brede ervaring opgedaan in de detailhandel. Zijn creativiteit en inventiviteit waren voor HIG Traffic Systems de reden om Erwin in deze positie in te zetten. In zijn eerste maand mocht hij met opdrachtgevers al tot overeenstemming komen voor een aantal projecten. In de Provincie Noord-Holland realiseerde HIG een aantal snelheidsmetingen, in de gemeente Bodegraven/Reeuwijk mocht Erwin een aantal verkeerstellingen uitvoeren en in de gemeente Halderberge is op advies van Erwin een snelheidsdisplay ingezet. Wilt u kennismaken met Erwin de Kuijer? Dat kan! Hij is telefonisch bereikbaar via 06-53170896 of via mail e.d.kuijer@hig.nl

Winand Rameswar , onze collega van het HIG tenderteam!

Inmiddels maakt Winand Rameswar ruim 6 maanden deel uit van het tenderteam van HIG Traffic Systems. Met een grote dosis ervaring als projectcoördinator, calculator en EMVI planschrijver combineert hij deze ervaringen nu als tendercalculator en schuift hij aan in tenderteams bij de diverse (civiele) partners van HIG. “In deze functie werk ik op het snijvlak van technische inhoudelijkheid, functionaliteit en financiële marktconformiteit en dat is de grote uitdaging” aldus Winand.

{$headers}