Noteer 14 mei in uw agenda, de Technische Braderie van HIG Traffic Systems

Op donderdag 14 mei is het zo ver; de jaarlijkse Technische Braderie van HIG Traffic Systems.  Nieuw dit jaar is de mogelijkheid tot het volgen van instructies voor radar- en/of slangtelsystemen en het bijwonen van diverse presentaties zoals 'Het gebruik van ANPR binnen uw Gemeente'. 

Deze dag biedt een uitgelezen kans om met eigen ogen het aanbod van HIG Traffic Systems te bekijken. In de diverse 'kraampjes', het blijft tenslotte een braderie, kunt u informatie krijgen over de systemen en diensten van HIG Traffic Systems. 

De Technische Braderie is bovendien een uitstekende gelegenheid om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden. Uw netwerk is immers de kortste weg naar nieuwe opdrachten en verfrissende ideeën. 

Haal op de Technische Braderie onder het genot van een Mexicaans hapje en een drankje de contacten weer eens aan en vindt inspiratie voor nieuwe gezamenlijke projecten. Netwerken doen we tenslotte samen!

U bent van harte welkom tussen 10.00 - 20.00 uur en neem gerust uw collega's mee. Heeft u zin om te komen? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Meld u nu aan vóór vrijdag 1 mei 2020 door het invullen van het aanmeldformulier of via uw contactpersoon bij HIG Traffic Systems. 

Terug naar het overzicht
{$headers}