Informatiebijeenkomst voor het HIG Vtel Online rapportageplatform

De Technische Braderie op 1 Juni bij HIG in Bodegraven

Wat doen al die kastjes en systemen langs de wegen precies, waar zijn ze voor? Wat voor gegevens en informatie komt er uit de sensoren en wat kun je hier precies mee? Wat gebeurt er met al die verkeersdata?

De antwoorden op deze vragen vindt u op de Technische Braderie bij HIG Traffic Systems. Deze dag presenteren wij graag de verschillende systemen en technieken en gaan graag met u in gesprek over al uw vraagstukken over het registreren van verkeer. Van verschillende systemen voor het registreren van voetgangers, tweewielers en gemotoriseerd verkeer, tot systemen voor het registreren van kentekens, specifieke voertuigtypen, fijnstof en voertuiggewichten, u vindt het deze dag allemaal op de Technische Braderie!

 

Informatiebijeenkomst voor het HIG Vtel Online rapportageplatform

En hoe kun je de data uit die verschillende systemen op een overzichtelijke manier beheren en omzetten naar bruikbare rapportages?

Ook op deze vragen vindt u deze dag een antwoord! Om 11:00 uur en om 15:00 uur organiseren we informatiebijeenkomsten waarin de werking en de verschillende functionaliteiten van het Vtel Online platform van HIG Traffic Systems worden gepresenteerd. Tijdens de informatiebijeenkomsten horen we ook graag wat voor u belangrijk is zodat we dit mee kunnen nemen in toekomstige ontwikkelingen van het rapportageplatform.

Aanmelden voor de Technische Braderie en/of de HIG VTel Online informatiebijeenkomst, klik hier. 

 

Terug naar het overzicht
{$headers}