HIG begeleidt uw nauwkeurige verkeerstellingen met de juiste apparatuur en kennis 

Verkeerstellingen geven relevante informatie over de toe- of afnemende verkeersdrukte in een bepaalde omgeving. Ook kunnen zaken als gemiddelde verkeerssnelheid en intensief gebruik van een bepaalde route gemeten worden. Hierdoor kan bijvoorbeeld Het Rijk of een gemeente beslissen om wel of geen wegwerkzaamheden uit te voeren. Ook kan er besloten worden tot verkeer regulerende maatregelen over te gaan.  

Hulp bij elk aspect van de verkeerstelling

Voor welk project u een verkeerstelling nodig heeft. Of het tijdelijk op permanent is, HIG Traffic Systems heeft de expertise in huis om de uitvoering van uw project volledig te ontzorgen. Wij leveren niet alleen de apparatuur zoals tellussen, telslangen, verkeersradars et cetera. Over het algemeen wordt geteld met lussen in het wegdek, of met mobiele tellers, die meestal met holle slangen die over het wegdek liggen tellen. Ook kan geteld worden door middel van een opgehangen verkeersradar of met verkeersregelinstallaties. Wij helpen ook met het uitvoeren van de verkeerstelling, het monitoren van de opstelling van de apparatuur en het verwerken van de data die uit de telling voort komt.  

De juiste interpretatie van de teldata 

De specialisten van HIG staan ook elke werkdag voor u klaar om u te helpen om de gemeten data te interpreteren U wilt immers duidelijk inzicht krijgen in het verkeer, in de hoeveelheid verkeer, de verdeling en de gereden snelheid. Bij HIG hebben wij reeds vele jaren een schat aan kennis en ervaring met deze verkeersteller systemen opgedaan. We kunnen u niet alleen voorzien van de juiste soort verkeerstellers maar ook adviseren over welke toepassing het meest geschikt is voor uw specifieke vraagstuk.  

Ook wanneer het gaat om verkeerstellers combineren wij kwaliteit met een uitstekende service. Zo zorgen we ervoor dat de nauwkeurigheid van onze verkeerstelsystemen altijd vooraf uitgebreid getest en gevalideerd is. Over de resultaten van deze metingen zijn we dus ook volledig transparant. Daardoor maakt u bij ons niet alleen gebruik van onze producten, maar ook van onze service. Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar voor uw vragen. 

Heeft u interesse in één van onze verkeerstellers of vragen over de uitvoering van verkeersttellingen? Neem dan contact op met onze specialisten.  

 

 

 

 

Terug naar het overzicht
{$headers}