Op stap met de monteurs

Kawul is sinds 2020 werkzaam bij HIG Traffic Systems. Hij heeft 13 jaar geleden gewerkt als elektricien in zijn geboorteland. Met de hulp van gemeente Bodegraven en Fermwerk is hij terecht gekomen bij HIG als elektrisch monteur.

Kawul vertelt: “Ik ben bij HIG erg warm ontvangen en heb in korte tijd veel geleerd over verkeerstechniek. De collega’s helpen mij altijd direct als ik iets niet begrijp, hierdoor kon ik snel zelfstandig aan de slag.”

Daarnaast vertelt hij dat bij het zelfstandig uitvoeren van een klus, dit erg gewaardeerd wordt door zijn collega’s. Dit zorgde bij hem voor veel positieve energie. “Ook wordt er rekening gehouden met zijn gezin, gezondheid en veiligheid.”

Vanwege de positieve ervaringen van Kawul is ook Iham bij HIG Traffic Systems komen werken. Ilham is sinds augustus 2021 in dienst bij HIG.

Ilham vertelt: “Vanwege dat de sfeer onderling tussen collega’s heel goed is kan ik mijn ervaring vanuit mijn vorige werk heel snel combineren met de nieuwe technieken die bij HIG gebruikt worden.

Werken bij HIG is voor mij elke dag een nieuwe uitdaging met nieuwe producten en systemen die ik kan installeren en onderhouden”

Tegenwoordig rijdt Ilham door de Provincies Gelderland, Overijssel en Groningen om onderhoudswerkzaamheden uit diverse systemen en installaties uit te voeren. Ook is Iham werkzaam bij grotere projecten.

HIG Traffic Systems is continu bezig om mogelijkheden voor sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen zo goed mogelijk in te vullen.

Onderdeel hiervan is onderzoeken hoe we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen betrekken in ons bedrijf.

Het is dan ook erg mooi om te horen dat onze zeer gewaardeerde collega’s zich zo bij ons thuis voelen!

Terug naar het overzicht
{$headers}