De Technische Braderie van HIG Traffic Systems, kom gezellig netwerken en vier dit jubileum met ons mee!

Op donderdag 2 juni is het zo ver! De zon schijnt weer en niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. We mogen weer bijeenkomen, afspraken maken, beurzen en events bezoeken na een roerige periode. Wij als HIG Traffic Systems vieren ons 40- jarig jubileum en dat doen wij graag met u. De Technische Braderie, waar warmte, sfeer, goed gezelschap en het opdoen van kennis garant staan voor een aangenaam en leerzaam bezoek aan de HIG.

Deze dag is een uitgelezen kans om met eigen ogen te komen kijken naar wat HIG Traffic Systems u te bieden heeft. Dit jaar zal HIG Traffic Systems u meer vertellen over de uitgevoerde projecten en wat hier allemaal bij komt kijken.

Uw netwerk is de kortste weg naar nieuwe opdrachten of verfrissende ideeën. Het is daarom van belang uw bestaande netwerk goed te onderhouden en uit te breiden. De Technische Braderie is bij uitstek een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje  de contacten weer aan te halen en waar mogelijk samen nieuwe projecten aan te gaan. Netwerken doen we tenslotte samen!

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 20.00 uur en neem gerust uw collegae mee. Heeft u zin om te komen? Laat het ons weten; dan zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Meld u nu aan vóór 16 mei via hig.nl/traffic-systems of via uw contactpersoon bij HIG Traffic Systems.

Tot ziens op de HIG Technische Braderie op 2 juni 2022 in Bodegraven!

Terug naar het overzicht
{$headers}