A348: Meer inzicht in de geluidsterkte en luchtkwaliteit

Langs de A348 hebben we twee luchtmeetunits geplaatst. Deze units meten de luchtkwaliteit en het geluid door gebruik te maken van sensoren die fijnstof, koolstofmonoxide, stikstofdioxide, waterstofsulfide, zwaveldioxide en geluid meten.

De gemeten data wordt via het glasvezelnetwerk van de A348 (gerealiseerd door HIG) naar het HTN (HIG Traffic Net) gestuurd. In Bodegraven wordt de data verwerkt en verstuurd naar de klant.

Ook is op de A348 het weegsysteem op basis van glasvezel sensoren in gebruik genomen. Het glasvezel weegsysteem voor bruggen meet de vervorming in de brug m.b.v. rekstrookjes gemaakt van glasvezel. De data van de sensoren kan door de klant verwerkt worden tot voertuig gewichten. De weegdata wordt ontvangen, verwerkt en naar de klant verstuurd.

Wil je ook een stuk meer inzicht in de geluidsterkte en luchtkwaliteit op een locatie? Of zijn jullie al een tijd op zoek naar een betrouwbaar weegsysteem voor voertuigen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken welke oplossing we kunnen bieden.

Terug naar het overzicht
{$headers}