HIG Traffic Systems: geslepen in detectielussen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het zagen van detectielussen? Een partij waarop u kunt bouwen, die zich aanpast aan uw planning en werkwijze en die verder gaat waar anderen stoppen?

Met de zaagvrachtwagens, het zaagteam en het projectteam van HIG Traffic Systems ontzorgen wij u in al uw vraagstukken over detectielussen.

Of het nu gaat om lussen voor verkeersregelinstallaties, telpunten of detectielussen op rijkswegen, het zaagteam met meer dan 35 jaar ervaring in het zagen van detectielussen staat voor u klaar en maakt afspraken waar. 

Van kleine projecten met enkele detectielussen tot grote integrale projecten met complete detectievelden voor verkeersregelinstallaties. Van het zagen van fietstellussen tot het uitvoeren van groot variabel onderhoud (GVO) contracten op rijkswegen, het zaagteam van HIG draait op volle toeren, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

We denken voorafgaand aan de werkzaamheden graag met u mee over de meest efficiënte aanpak en een optimale fasering. We zetten de lussen voor u uit, we meten en testen de lussen en sluiten de lussen waar mogelijk direct ook aan.

Aansluitend op de werkzaamheden ontvangt u vanzelfsprekend het complete opleverdossier inclusief het lusmeetrapport. 

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Martijn de Haan via m.d.haan@hig.nl of mobiel 06-30 57 04 71. 

Terug naar het overzicht
{$headers}