Klantinterview De Vries en Verburg

“Wij klikken met elkaar”

De samenwerking tussen De Vries en Verburg Bouw en HIG Building Solutions heeft een rijk verleden. Er zijn al meer dan tien veelzijdige projecten de revue gepasseerd, maar project West End Residence is toch wel de spreekwoordelijke kers op de taart. “Aan de Loosdrechtse Plassen realiseren we twee gebouwen met elk zes riante appartementen en een penthouse. Een veelomvattende en zeer mooie opdracht, waarbij een goed partnership een vereiste is!”, vertelt Marco Pellikaan, projectleider bij De Vries en Verburg Bouw.

Penthouse-appartementen

De twee gebouwen van West End Residence worden verbonden met een ondergrondse parking. De appartementen hebben allen de allure van een penthouse en worden voorzien van terrassen tot wel 300 m². 

“Voor dit project in het hoge segment is De Vries en Verburg Bouw de hoofdaannemer en is HIG als E-installateur betrokken. Zij verzorgen alle elektrische installaties en domotica, zoals toegangscontrole, slimme verlichting, aansturing van klimaatinstallaties en communicatie. De toekomstige eigenaren van de appartementen kunnen naar wens uitbreiden met domotica. Wil iemand bijvoorbeeld dat het koffiezetapparaat op afstand te bedienen is? Geen probleem, HIG regelt het!” 

Dezelfde visie

Marco ervaart de samenwerking met het team van HIG als zeer prettig. “Dit komt voornamelijk door de open en eerlijke communicatie, het positief benaderen van complexe projecten en de korte lijnen. Daarnaast hebben de medewerkers veel vakkennis, waardoor uitdagingen snel en slim worden aangepakt.” 

Deze manier van werken is compatibel met de visie van De Vries en Verburg Bouw. “Wij zijn voorstander van open communicatie. Alleen daarmee kun je serieuze stappen maken in een project. Daarnaast vinden we het belangrijk om proactief te handelen en goed vooruit te kijken, waardoor eventuele problemen vroegtijdig worden getackeld. HIG en De Vries en Verburg klikken gewoon met elkaar!” 

Meer informatie over De Vries en Verburg Bouw: https://www.devriesverburg.nl.

Meer informatie over West End Residence: https://www.westendresidence.nl

Terug naar het overzicht