Speeddate: HIG zoekt technische talenten!

Ben jij het technisch talent dat wij zoeken?

Dan willen we graag kennis met je maken! Meld je aan voor de speeddate die gehouden wordt tijdens de Technische Braderie op 15 juni 2017. Vul het speeddate formulier in op de website en meld je vóór 12 juni 2017 aan. Op basis van je profiel zal er een speeddate worden ingepland. Daarover ontvang je bericht met locatie en tijdstip. 

Wil je graag weten welke vacatures we momenteel hebben? Bekijk dan het actuele vacature aanbod op www.hig.nl. Neem contact op met Tessa van Kints (T:  088-6227444) indien je meer informatie wilt.

Wie is HIG?

HIG wil zich duidelijk onderscheiden in de markt en van meer betekenis zijn voor klanten en relaties. Hoe gaan we dat de komende jaren doen? Als een full service organisatie en systemintegrator, die zich presenteert als een leverancier van totaal oplossingen en service provider, gebaseerd op kennis en autoriteit. Voor HIG Building Solutions binnen de kantoor en utiliteitomgeving en voor HIG Traffic Systems op het gebied van dynamische verkeerssystemen (DVM) en openbare verlichting (OV).

Terug naar het overzicht