VRI Monteur

Verkeersregelinstallaties; met 46 punten een perfect woord voor Scrabble! Als Monteur Verkeersregelinstallaties (VRI) ga jij je dagelijks bezighouden met verkeerstechniek; van automaat tot verkeerslicht. Jouw kennis van elektrotechniek gaat zorgen dat het verkeer soepel kan doorstromen. Een baan met verantwoordelijkheid dus! 

Wat jij gaat doen als VRI Monteur?

VRI Monteur is een baan met spanning. Laagspanning welteverstaan! Binnen verkeerstechniek zijn veel specialisten werkzaam, die zorgen voor een goede doorstroming van het verkeer. Dankzij jou werken verkeerslichten optimaal, door de automaten, kabels en knoppen correct aan te sluiten. Je zal zowel bij nieuwbouw- als bij onderhoudswerkzaamheden worden ingeschakeld.

Helaas kan het nog wel eens voorkomen dat er storingen ontstaan in dit systeem. Het is dan aan jou als VRI Monteur om deze te verhelpen. Dankzij jouw focus op kwaliteit en veiligheid zorg jij dat installaties op hoog niveau kunnen blijven presteren, of dit nou tijdelijke of vaste installaties zijn.

Wat breng je mee als VRI Monteur?

Jouw werk heeft direct effect op maatschappelijke veiligheid, bestuurders zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de door jouw afgeleverde verkeersregelinstallaties. Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel is daarom belangrijk in deze functie. Verder ben je erg zelfstandig; zo zal je na je inwerkperiode ook worden ingezet in de storingsdienst.

In de basis beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Minimaal een mbo diploma richting Elektrotechniek of soortgelijk;
  • Ervaring met verkeerstechnische installaties, maar ook ervaring met openbare verlichting en verkeerstechniek is welkom;
  • Kennis van veiligheids- en elektrotechnische normen en richtlijnen (NEN3140 en NEN1010);
  • Een basis of VOL-VCA.

Wat bieden wij?

Wij hebben een jaarcontract voor je klaarliggen, met de intentie tot een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je als VRI Monteur een telefoon, tablet, een kledingbudget en PBM’s van ons, zodat jij je werk optimaal kan uitvoeren.

Daarnaast krijg jij:

  • Een prima salaris tussen €3.000,00 en €3.500,00. Het exacte bedrag baseren we op ervaring, leeftijd en niveau;
  • Secundaire voorwaarden volgens cao Kleinmetaal (met onder andere een goede pensioenregeling en 25 vrije dagen + 13 atv-dagen);
  • Collectieve bonusregeling voor iedereen, bij positieve bedrijfsresultaten.

Wie zijn wij?

Wij zijn HIG Traffic Systems, een volwaardig partner en onafhankelijk specialist binnen de infratechniek. Onze verkeerstechnische installaties bieden kwaliteit en veiligheid voor mens en maatschappij. Bij al onze projecten ontzorgen we onze opdrachtgevers van A tot Z. Van adviseren, ontwerpen en ontwikkelen tot installeren, beheren en onderhouden. HIG Traffic Systems regelt het!

Solliciteren?

Dat raden we je zeker aan! Mail ons je CV en een korte motivatie, zodat we op papier alvast met je kunnen kennismaken. Daarna nodigen we je ook graag uit voor een live kennismaking! En heb je nog vragen over de functie? Ook dan kan je terecht op ons mailadres hrm@hig.nl.

Terug naar het overzicht
{$headers}