Detectielus zager

Kom jij ons team versterken als monteur voor het zagen van detectielussen? Als zaagmonteur ben je verantwoordelijk voor het realiseren van detectielussen door heel Nederland!

Monteur Verkeerstechniek

In deze functie heb je te maken met elektro, elektronica,  meet- en regeltechniek en ICT zoals deze wordt toegepast in verkeersdetectie systemen, dynamisch verkeersmanagement en openbare verlichting. Als Monteur ben je betrokken bij nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast verhelp je storingen in installaties op elektrisch en/of op software gebied. Met jouw hulp zorgen we dat deze opdrachten tijdig en overeenkomstig de voorwaarden, specificaties, geldende normen en voorschriften worden uitgevoerd en de installaties in optimale conditie blijven.

BBL'ers gezocht voor verkeers - en infratechniek

Als medewerk(st)er Servicedesk ben je verantwoordelijkheid voor diverse service- en onderhoudsovereenkomsten. Je organiseert preventief onderhoud, beheert storingen en stuurt Field Engineers aan om problemen op locatie te verhelpen.  

Werkvoorbereider

In deze technische spilfunctie organiseer en coördineer je de goede voortgang van het werk. Je bewaart overzicht over (hoogwaardige) verkeerstechnische projecten, bewaakt kritische termijnen en ondersteunt de projectleider. Technische kennis, inzicht en sociale vaardigheden zijn belangrijk om processen soepel te laten verlopen. Je stuurt monteurs aan en zorgt ervoor dat het werk doorgang kan vinden. Denk daarbij aan het verzorgen van bestellingen en planningen. Kortom een zeer uitdagende en afwisselende functie.

Ontwerpleider

Managen van het, conform vraagspecificatie, (laten) ontwerpen van producten en systemen. Het hieruit voorgekomen ontwerp (laten) toetsen op conformiteit aan vraagspecificatie (het verzorgen van de verificatie). In zoverre er conflicten bestaan tussen eisen uit vraagspecificatie, deze signaleren en voorstellen doen aan de Projectleider hoe deze in “Afwijkingsrapporten” en “Verzoeken tot wijziging” kunnen worden vertaald.

{$headers}