De jaarlijkse Technische Braderie dopen wij om in het Foodtruck Event van HIG Traffic Systems

Op donderdag 23 mei is het zo ver; de jaarlijkse Technische Braderie van HIG Traffic Systems! Dit jaar dopen wij de braderie om in een echt Foodtruck Event. 

Deze dag biedt een uitgelezen kans om met eigen ogen het aanbod van HIG Traffic Systems te bekijken. Op 'The Wall of Projects' presenteren wij een mooie selectie van onze projecten. Zo kunt u duidelijk zien wat u van ons mag verwachten. 

Het HIG Foodtruck Event is bovendien een uitstekende gelegenheid om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden. Uw netwerk is immers de kortste weg naar nieuwe opdrachten en verfrissende ideeën. 

Haal op het HIG Foodtruck Event onder het genot van een hapje en een drankje de contacten weer eens aan en vindt inspiratie voor nieuwe gezamenlijke projecten. Netwerken doen we tenslotte samen!

U bent van harte welkom tussen 10.00 - 20.00 uur en neem gerust uw collega's mee. Heeft u zin om te komen? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Meld u nu aan vóór vrijdag 10 mei 2019 door het invullen van het aanmeldformulier of via uw contactpersoon bij HIG Traffic Systems. 

Terug naar het overzicht
{$headers}