Comfortabel wonen in Amsterdam 

In hartje Amsterdam  zijn op een nieuwbouwlocatie alle apartementen voorzien van  de meest moderne elektrotechnische oplossingen. Op basis van de wensen  van de  11 nieuwe eigenaars is een pakket samengesteld waarbij de nadruk ligt op luxueus en comfortabel wonen. Daarnaast was er uiteraard ook ruimte om op individueel niveau af te wijken van de andere apartementen. 

Dit heeft geresulteerd in een complex project waarbij met veel facetten rekening gehouden diende te worden. Er is in 2015 gestart met het aanleggen van toegangsverlening tot brandmeld- en ontruimingsinstallaties, van Wi-Fi netwerken tot telefooncentrales, van reguliere elektra tot netwerkinfrasturen en van airconditioning en ventilatie tot alarmbeveiliging. Daarnaast moest dit alles  aangestuurd worden door een geavanceerd domoticasysteem. 

Domotica zorgt ervoor dat in de appartementen alle verlichting, ventilatie, verwarming, alarmbeveiliging en zelfs de liftbediening is geïntegreerd en dat deze op afstand via een touchscreen of smartphone kunnen worden bestuurd.  In ons halfjaarlijkse blad Dynamiek staat  een uitgebreid interview met 1 van de bewoners over haar ervaringen met dit systeem nadat ze er inmiddels 7 maanden heeft gewoond.

Klik hier voor het artikel uit Dynamiek

HIG Building Solutions heeft 11 HIGh-end apartementen gerealiseerd waarbij comfort en luxe hoog in het vaandel staat. Dit heeft geresulteerd in ultra-moderne apartementen met een internationaal karakter.

Terug naar overzicht