Werkvoorbereider

Wie zijn wij
HIG Traffic Systems is toonaangevend in geavanceerde detectie-, meet- en informatiesystemen voor de verkeerssector. Onze competenties liggen op het gebied van radar- en intelligente camerasystemen voor snelheidsdetectie en kentekenregistratie, bewakingssystemen voor tunnels en verkeersdatanetwerken langs snelwegen. Daarnaast realiseren wij verkeers(management)systemen als partner van civiele marktpartijen bij tenders voor het hoofd- en onderliggend wegennet.

Wij zijn een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de HIG voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen.

Werkvoorbereider - HIG Traffic Systems, locatie Bodegraven

Beschrijving
In deze technische spilfunctie organiseer en coördineer je de goede voortgang van het werk. Je bewaart overzicht over (hoogwaardige) verkeerstechnische projecten, bewaakt kritische termijnen en ondersteunt de projectleider. Technische kennis, inzicht en sociale vaardigheden zijn belangrijk om processen soepel te laten verlopen. Je stuurt monteurs aan en zorgt ervoor dat het werk doorgang kan vinden. Denk daarbij aan het verzorgen van bestellingen en planningen. Kortom een zeer uitdagende en afwisselende functie.

Functie-Eisen
Werkzaamheden / Competenties
- Analyseren, bewerken en/of beoordelen van bewerkte technische gegevens.
- Zorg dragen voor de tijdige invulling van startvoorwaarden voor de uitvoering (o.a. vergunningen,  aanvragen etc.)
- Zorgt voor detailplanning, tekeningen en andere specificaties.
- Overlegt over de personele bezetting, bewaakt een efficiënte inzet van personeel.
- Overlegt over de inzet van materiaal en gebruik van materieel, bewaakt een efficiënte inzet en   voorgang van projecten.
- Actueel houden van overzichten (o.a. afwijkingen/meer- en minderwerk).
- Je adviseert over uitbesteding.

Een HIG-medewerker beschikt standaard over de competenties: Klantgericht, Prestatiegericht, Leervermogen en Samenwerkingsgericht. Specifiek voor de functie van Werkvoorbereider moet je beschikken over de competenties: Communicatief, Nauwkeurigheid, Organiserend vermogen en Resultaatgerichtheid.

Opleidingen

- Minimaal MBO+/HBO opleiding, aangevuld met functiegerichte cursussen/trainingen
- Is in het bezit van het certificaat VOL-VCA
- Aanwijzing volgens het certificaat NEN 3140

Dienstverband
Vast

Wij bieden
Een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving! Bij HIG worden kansen geboden en worden jouw prestaties gewaardeerd. Daarnaast bieden wij je een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Referentie
Solliciteer via e-mail. Stuur je gegevens, motivatie en CV naar HRM@hig.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht
{$headers}