Projectleider

Wie zijn wij
HIG Traffic Systems is toonaangevend in geavanceerde detectie-, meet- en informatiesystemen voor de verkeerssector. Onze competenties liggen op het gebied van radar- en intelligente camerasystemen voor snelheidsdetectie en kentekenregistratie, bewakingssystemen voor tunnels en verkeersdatanetwerken langs snelwegen. Daarnaast realiseren wij verkeers(management)systemen als partner van civiele marktpartijen bij tenders voor het hoofd- en onderliggend wegennet.

Wij zijn een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de HIG voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen.

Projectleider - HIG Traffic Systems, locatie Bodegraven

Beschrijving
Het uitvoeren van projectactiviteiten, zoals planning en coördinatie, werkvoorbereiding, uitvoering en begeleiding, etc op het gebied van verkeerstechniek. Afhankelijk van ervaring, kennis en voorkeur zal de projectleider projecten toegewezen krijgen op het gebied van dynamisch verkeersmanagement, openbare verlichting, kentekenregistratie en/of verkeersregeltechniek.

De functie is gericht op het coördineren en het mede uitvoering geven aan specifieke, mogelijk complexe productieorders in projectverband. Kent elementen van werk voorbereiden, calculeren, aanvragen en beoordelen van offertes, plannen en budget- en voortgangsbewaking. Coördineert meerdere projecten tegelijk. Schakelt frequent tussen verschillende projecten, vragen van projectleden of knelpunten die een acute reactie vereisen. De projectleider overziet het geheel maar besteed de delen uit aan de diverse specialisten binnen de afdeling.

Functie-Eisen
Werkzaamheden / Competenties
- Aansturing van en samenwerken met het projectteam
- Monitoren planning en corrigeren waar nodig / realiseren van de per tijdsperiode gestelde  ontwikkelingsdoelen
- Monitoren uitbesteed werk (samen met manager operations)
- Coördinatie van ontwikkelingswerk in projecten
- In projecten technisch aanspreekpunt voor ontwikkelwerk en het werk coördineren

Een HIG-medewerker beschikt standaard over de competenties: Klantgericht, Prestatiegericht, Leervermogen en Samenwerkingsgericht. Specifiek voor de functie van Projectleider moet je beschikken over de competenties: Communicatief, Organiserend vermogen, Risicobewustzijn en Leiderschap.

Opleidingen

- Minimaal HBO opleiding, gericht op techniek.

Dienstverband
Vast

Wij bieden
Een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving! Bij HIG worden kansen geboden en worden jouw prestaties gewaardeerd. Daarnaast bieden wij je een goed salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Referentie
Solliciteer via e-mail. Stuur je gegevens, motivatie en CV naar HRM@hig.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht
{$headers}