Monteur Verkeerstechniek

Wie zijn wij
HIG Traffic Systems is toonaangevend in geavanceerde detectie-, meet- en informatiesystemen voor de verkeerssector. Onze competenties liggen op het gebied van radar- en intelligente camerasystemen voor snelheidsdetectie en kentekenregistratie, bewakingssystemen voor tunnels en verkeersdatanetwerken langs snelwegen. Daarnaast realiseren wij verkeers(management)systemen als partner van civiele marktpartijen bij tenders voor het hoofd- en onderliggend wegennet.

Wij zijn een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de HIG voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen.

Monteur Verkeerstechniek - HIG Traffic Systems, locatie Bodegraven

Beschrijving
Heb jij een elektrotechnische kwalificatie, dan zoeken wij jou als monteur verkeerstechniek.

In deze functie heb je te maken met elektro, elektronica,  meet- en regeltechniek en ICT zoals deze wordt toegepast in verkeersdetectie systemen, dynamisch verkeersmanagement en openbare verlichting. Als Monteur ben je betrokken bij nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast verhelp je storingen in installaties op elektrisch en/of op software gebied. Met jouw hulp zorgen we dat deze opdrachten tijdig en overeenkomstig de voorwaarden, specificaties, geldende normen en voorschriften worden uitgevoerd en de installaties in optimale conditie blijven.

Functie-Eisen
- MBO (+) niveau (Energie- , Meet & Regel- en PLC techniek)
- Hoge mate van verantwoordelijkheid voor veiligheid en alle uit te voeren werkzaamheden
- Beschikt over certificaat Basis of VOL VCA
- Kennis van veiligheids- en elektrotechnische normen en richtlijnen (NEN 3140, NEN 1010)
- Een sterke persoonlijkheid met een positieve, pro-actieve en flexibele werkhouding
- Een zelfstandig persoon, die na een uitgebreide inwerkperiode ook ingezet zal worden in de
  consignatiedienst.

Dienstverband
Vast

Wij bieden
Zoals je in bovenstaande omschrijving ziet: een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving!
Bij HIG worden kansen geboden en worden jouw prestaties gewaardeerd. Daarnaast bieden wij jou een goed salaris en een compleet secundair pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Referentie
Solliciteer via e-mail. Stuur je gegevens, motivatie en CV naar hrm@hig.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

Terug naar het overzicht
{$headers}