Monteur Verkeerstechniek

Vacature HIG Traffic Systems, Bodegraven

Wie zijn wij
HIG Traffic Systems is toonaangevend in geavanceerde detectie-, meet- en informatiesystemen voor de verkeerssector. Onze competenties liggen op het gebied van radar- en intelligente camerasystemen voor snelheidsdetectie en kentekenregistratie, bewakingssystemen voor tunnels en verkeersdatanetwerken langs snelwegen. Daarnaast realiseren wij verkeers(management)systemen als partner van civiele marktpartijen bij tenders voor het hoofd- en onderliggend wegennet.

Wij zijn een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de HIG voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen.


Functieomschrijving
In deze functie heb je te maken met elektro, elektronica, meet- en regeltechniek en ICT zoals deze wordt toegepast in Openbare Verlichting en verkeersdetectie techniek. Als Monteur Verkeerstechniek ben je betrokken bij nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast verhelp je storingen in installaties op Elektrisch tot en met Software gebied. Met jouw hulp zorgen we dat deze opdrachten tijdig en overeenkomstig de voorwaarden, specificaties, geldende normen en voorschriften worden uitgevoerd en de installaties in optimale conditie blijven.

Onze verwachtingen

  • MTS (+) niveau (Energie- , Meet & Regel- en PLC techniek) - 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving
  • Hoge mate van verantwoording voor veiligheid en alle uit te voeren werkzaamheden
    Beschikt over certificaat Basis of VOL VCA
  • Kennis van veiligheids- en elektrotechnische normen en richtlijnen (NEN 3140, NEN 1010)
  • Veel affiniteit met onderhoudssystemen, product specifieke software en MS Office
  • Een sterke persoonlijkheid met een positieve, proactieve en flexibele werkhouding
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een zelfstandig persoon, die na een uitgebreide inwerkperiode ook ingezet zal worden in de consignatiedienst
Terug naar het overzicht
{$headers}