Commercieel Medewerker Binnendienst

Over HIG Traffic Systems
HIG Traffic Systems is gespecialiseerd in geavanceerde verkeersinstallaties. Onze expertise ligt op de gebieden van verkeersmonitoring, kentekenregistratie, tunnelsystemen, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en dynamische verkeersmanagement systemen. Met deze brede expertise bouwen we gave projecten die we van a tot z regelen voor onze opdrachtgevers. Van adviseren, ontwerpen en ontwikkelen tot installeren, beheren en onderhouden. HIG Traffic Systems regelt het!

 Verkeer in goede banen. Goede banen in verkeer!
Stap nu in de wereld van geavanceerde verkeerssystemen en wordt onze nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst. Wij bieden jou een strategische rol op het snijvlak van offerte- en aanbestedingstrajecten en implementatie hiervan. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je onderdeel van het verkoopteam van HIG Traffic Systems en weet jij precies te achterhalen wat onze opdrachtgevers willen.

Functieomschrijving
Vanuit deze binnendienstfunctie biedt je ondersteuning in offertetrajecten. Je bent goed in staat om op basis van offerte aanvragen de wensen en eisen van opdrachtgevers te doorgronden en stelt in samenwerking met het salesteam de calculaties, plannen en de winnende offertes op. Jouw klanten zijn overheidspartijen zoals gemeenten, provincies, politie, waterschappen. Ook organisaties uit de private sector behoren tot jouw klanten zoals wegenbouwers, installatiebedrijven en onderhoudspartijen. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het doorgronden van offerte aanvragen en aanbestedingen welke op de markt worden uitgebracht;
  • Het tijdig opstellen van calculaties, offertes en aanbestedingsplannen die aansluiten bij de wensen en eisen van opdrachtgevers;
  • Het bijhouden van het CRM verkooppakket;
  • Gewonnen opdrachten draag je netjes en compleet over aan de uitvoeringsafdeling;
  • Je blijft zijdelings betrokken bij de uitvoering van de gescoorde projecten om te borgen dat projecten worden uitgevoerd zoals jij ze hebt bedacht.

 Dit ben jij

  • Je hebt een energiek persoon met gevoel voor commercie
  • Je beschikt over veel inlevings-, inschattings-, en aanpassingsvermogen
  • Je bent klantgericht, innovatief en denkt in creatieve oplossingen
  • Je krijgt energie van het scoren van opdrachten
  • Je bent punctueel en goed georganiseerd

 Wat mag je van ons verwachten?
Het gaat om een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een team van ervaren professionals welke je op weg helpen. Je krijgt een fijne werkplek in een representatief pand op een centrale plek in Nederland en je hebt volop kansen om je verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris en een bonusregeling, krijg je een telefoon, een laptop en 25 verlof - en 13 ATV dagen op fulltime basis.

Soort dienstverband: Fulltime, vast

Nog enthousiaster geworden en denk jij dat je bij de HIG past? Schroom dan niet om contact op te nemen! Je kunt jouw CV en motivatiebrief  mailen naar hrm@hig.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht
{$headers}