Calculator VRI

Verkeer in goede banen. Goede banen in verkeer. HIG Traffic Systems zoekt Tender Engineer/ Calculator VRI (m/v) 

Jij weet als geen ander welke detectie-, meet- en informatiesystemen er nodig zijn om het verkeer in goede banen te leiden. HIG Traffic Systems in Bodegraven is op dat gebied toonaangevend, van verkeersmonitoringssystemen tot veiligheidssystemen voor tunnels, en van verkeersdatanetwerken langs onze wegen tot allerlei technische installaties. De aankoop van dergelijke systemen wordt vaak aanbesteed. In zo’n tenderproces kunnen wij wel wat ondersteuning gebruiken en daarom zoeken we een Tender Engineer.

Als Tender Engineer ben je vanaf de start betrokken bij het tenderproces. Je zoekt naar de beste oplossing voor de beste prijs. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van het ontwerp, de kostprijscalculatie en het voorstel voor verkeersregelinstallaties, openbare verlichting en dynamisch verkeersmanagementsystemen. De technische gegevens worden door jou geanalyseerd, bewerkt en beoordeeld. Je draagt actief bij aan overleggen, zowel intern als bij onze partners op locatie en je zorgt dat de aanbiedingsdocumentatie er pico bello uitziet. Gewonnen tenders draag je netjes over aan de uitvoeringsafdeling.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met het calculeren van kostprijzen, het uitwerken van ontwerpen en het opstellen van offertes op het gebied van openbare verlichting, verkeersregelinstallaties of dynamisch verkeersmanagement systemen
  • Een rijbewijs B

Verder beschik je over een proactieve houding, overtuigingskracht, doorzettings- en inlevingsvermogen. Je bent een teamspeler, goed met Excel en goed met cijfers, accuraat, klantgericht, leergierig, creatief en analytisch ingesteld. Je wordt niet zenuwachtig van deadlines en tijdsdruk.

Wat mag je van ons verwachten?
Het gaat om een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een team met ervaren professionals, krijgt een fijne werkplek in een representatief pand op een centrale plek in Nederland en hebt volop kansen om je verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris en een bonusregeling, krijg je een telefoon, een laptop, (afhankelijk van kennis en ervaring) een auto van de zaak en 25 verlof - en 13 ATV dagen op fulltime basis.

Wat moet je doen?
Stuur een e-mail met je gegevens, motivatie en CV naar hrm@hig.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar het overzicht
{$headers}