Calculator / Tender Engineer

Functieomschrijving

Over HIG Traffic Systems

HIG Traffic Systems is gespecialiseerd in geavanceerde verkeersinstallaties. Onze expertise ligt op de gebieden van verkeersmonitoring, kentekenregistratie, tunnelsystemen, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en dynamische verkeersmanagement systemen. Met deze brede expertise bouwen we gave projecten die we van a tot z regelen voor onze opdrachtgevers. Van adviseren, ontwerpen en ontwikkelen tot installeren, beheren en onderhouden. HIG Traffic Systems regelt het!

Verkeer in goede banen. Goede banen in verkeer!

Stap nu in de wereld van geavanceerde verkeerssystemen en wordt calculator of tender engineer. Wij bieden jou een rol op het snijvlak van calculaties en offertetrajecten en de realisatie hiervan. Als calculator of tender engineer weet jij precies te achterhalen wat onze opdrachtgevers willen.

Functieomschrijving

Vanuit deze functie biedt je ondersteuning in offerte- en aanbestedingstrajecten. Je bent goed in staat om op basis van offerte aanvragen en aanbestedingsdocumenten de wensen en eisen van opdrachtgevers te doorgronden en stelt zelfstandig en ook in samenwerking met collega tender engineers de calculaties en winnende offertes op.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het doorgronden van offerte aanvragen en aanbestedingsdocumenten welke op de markt worden uitgebracht;
  • Het tijdig opstellen van calculaties, offertes en eventuele aanbestedingsplannen die aansluiten bij de wensen en eisen van opdrachtgevers;
  • Het bijhouden van het CRM verkooppakket;
  • Gewonnen opdrachten draag je netjes en compleet over aan de uitvoeringsafdeling;
  • Je blijft zijdelings betrokken bij de uitvoering van de gescoorde projecten om te borgen dat projecten worden uitgevoerd zoals jij ze hebt bedacht.

Dit ben jij

  • Je bent een energiek persoon met gevoel voor commercie
  • Je beschikt over veel inlevings-, inschattings-, en aanpassingsvermogen
  • Je bent klantgericht, innovatief en denkt in creatieve oplossingen
  • Je krijgt energie van het scoren van opdrachten
  • Je bent punctueel en goed georganiseerd

Wat mag je van ons verwachten?

Het gaat om een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een team van ervaren professionals welke je op weg helpen en ondersteunen waar nodig. Je krijgt een fijne werkplek in een representatief pand op een centrale plek in Nederland en je hebt volop kansen om je verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris en een bonusregeling, krijg je een telefoon, een laptop en 25 verlof - en 13 ATV dagen op fulltime basis. Op basis van jouw kennis en ervaring of in het geval van toekomstige persoonlijke ontwikkeling is een auto van de zaak bespreekbaar.

Graag ontvangen we jouw cv inclusief motivatiebrief via m.houtman@hig.nl en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Terug naar het overzicht
{$headers}