BBL'ers gezocht voor verkeers - en infratechniek

Vacature HIG Traffic Systems, Bodegraven

Wie zijn wij

HIG Traffic Systems is toonaangevend in geavanceerde detectie-, meet- en informatiesystemen voor de verkeerssector. Onze competenties liggen op het gebied van radar- en intelligente camerasystemen voor snelheidsdetectie en kentekenregistratie, bewakingssystemen voor tunnels en verkeersdatanetwerken langs snelwegen. Daarnaast realiseren wij verkeers(management)systemen als partner van civiele marktpartijen bij tenders voor het hoofd- en onderliggend wegennet.

Wij zijn een MKB bedrijf met alle kenmerken van dien. Een platte organisatie, overzichtelijk, korte lijnen en het besef van een collectief belang. Van betekenis zijn voor de klant staat bij de HIG voorop. Met een continue streven de verwachtingen van onze klanten te evenaren, of liever te overtreffen. 

Functieomschrijving

Ben jij een elektromonteur die zich verder wil ontwikkelen in de infratechniek door middel van een leerwerkplek (BBL)? In deze functie heb je te maken met elektro, elektronica,  meet- en regeltechniek en ICT in diverse toepassingen. Installeren en configureren van kentekenherkenningsapparatuur en storingen verhelpen aan complexe tunnel veiligheidssystemen behoren tot je werkzaamheden. Maar ook installatie en onderhoud van systemen voor verkeersdetectie en dynamische aslastmetingen  behoren tot je taken. Je zult voor het uitvoeren van je werkzaamheden naast je gereedschap heel vaak je laptop nodig hebben. Door de grote variëteit in producten en systemen is het werk zeer afwisselend en kun je je op verschillende gebieden ontwikkelen.

HIG Traffic Systems is het ideale bedrijf om je opleiding af te ronden en een vliegende start te maken met een mooie carrière.

Terug naar het overzicht
{$headers}